1ος Εθνικός Αγώνας St. Hubert

121384356_1685784474914338_8839666974446494862_n
Ένας ακόμη στόχος του Ομίλου μας πήρε σάρκα και οστά με τις ευλογίες και τη στήριξη του Κυνολογικού Ομίλου Κύπρου. Μία προσπάθεια για τη διοργάνωση σε Εθνικό επίπεδο του Αγώνα St. Hubert με τη συμμετοχή όλων των φυλών της Ομάδος 7. Ένας αγώνας που προβάλλει την αθλητοπρέπεια του κυνηγού , το σεβασμό στο θήραμα και στο περιβάλλον στέλνοντας τα σωστά κυνοφιλικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ανάθεση στον Όμιλο μας της όλης διοργάνωσης μας φόρτωσε άγχος και δουλειά. Οι προσπάθειες και οι κόποι όλων επιβραβεύτηκαν με το θερμό χειροκρότημα θεατών και διαγωνιζομένων.
Ως Όμιλος εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο του Κυνολογικού Ομίλου Κύπρου Σάββα Χατζησάββα και το Διοικητικό του Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη του, στον πρόεδρο της ΚΟΚ & ΔΑΖ που μας τίμησε με την παρουσία του ανοίγοντας διάπλατα δρόμους για συνεργασία αλλά και σε όλους που έδωσαν το παρόν τους.
Συγχαρητήρια στους νικητές κάθε τερέν και μπράβο σε κάθε διαγωνιζόμενο. Πιστεύουμε ότι δεν υπήρχαν χαμένοι αφού μοναδικοί πρωταγωνιστές ήταν οι κυναγωγοί με τα Σέττερ , τα Πόιντερ, τα Ντράχτχααρ, τα Κούρτσχααρ και τα Επανιέλ Μπρετόν και πάνω από όλα κερδισμένος ήταν η κυνοφιλική κουλτούρα και η κυνηγετική παιδεία.