Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Βουνού 2019

71598891_1331218093704313_5772753899173707776_o

Ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Βουνού 2019 στις πανέμορφες βουνοκορφές του Κισσάβου και για ακόμη μία φορά ο Όμιλος μας δήλωσε δυναμικά παρόν με πολυπληθή Ομάδα. Συγχαρητήρια καθότι η σωστή προετοιμασία , η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του Δημήτρη Γκουζούνα και του ΔΣ του ΟΚΑΔΕ σε συνδιασμό με την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία δεν άφησαν κανένα περιθώριο λάθους οδηγώντας στην απόλυτη επιτυχία για άλλη μία φορά.
Θερμά συγχαρητήρια , ένα μεγάλο ευχαριστώ και όχι μόνο, στην αποστολή της Ομάδας μας που αγνοώντας κάθε τεχνική δυσκολία, το υψηλό κόστος και την απόσταση, διασχίζοντας γή , θάλασσα και αέρα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ως άξιοι εκπρόσωποι της Κύπρου κάνοντας μας όλους περήφανους.
Πρωταγωνιστές τα Pointer & Setter που υπέρβαλαν εαυτό σε ένα περδικοβούνι, για λίγους αφού η μορφολογία και η χλωρίδα του ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας στα ύψη, κοιτάζοντας κατάματα και με αξιώσεις τα καλύτερα σκυλιά της ευρώπης.
Πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια ο συνήθης ύποπτος Κων. Γρηγορίου με συνπρωταγωνιστές τους Σταμάτη Καλλή , Παρασκευά Παρασκευα και Κώστα Ματθαίου που οδήγησαν τα κυπριακά σκυλία ξεχωρίζοντας με τον επαγγελματισμό τους , το ήθος, την ευγένεια και την αγάπη τους για τον Όμιλο και τα σκυλία μας.
Ευχαριστίες στα μέλη μας Ανδρέα Παυλίδη και Μάριο Σούζου που ακολούθησαν , βοήθησαν , χειροκρότησαν και με την παρουσία τους στήριξαν τις προσπάθειες της Ομάδας.